Tähtien sota maata kohtaan

Muinaiset Kirjoitukset kertovat, että viimeisinä päivinä tulee taivaalta putoilemaan tähtejä. Tällä tarkoitetaan asteroideja ja meteoriitteja, jotka tulevat putoilemaan taivaalta  maan päälle aiheuttamaan erilaisia ilmiöitä, mutta ennen kaikkea valtavaa tuhoa, niin että iso osa ihmiskuntaa tuhoutuu näissä viimeisten päivien ahdistuksissa. Nämä ovatkin inspiroinut useita elokuvia ja tähtiedettä tutkiva NASA tutkiikin jatkuvasti avaruutta niiden varalta. Kirjoitukset kuitenkin ennustavat tuhansia vuosia sitten etukäteen näiden putoamisen maan päälle – tähtien sodan maata kohtaan!

”Tähdet taivaalta kävivät sotaa, radoiltaan ne sotivat Siiseraa vastaan.” – Tuomarit 5:20

Tähdet putoilevat

meteor-shower

”Mutta niinä päivinä, sen ahdistuksen jälkeen, aurinko pimenee, eikä kuu anna valoansa, ja tähdet putoilevat taivaalta, ja voimat, jotka taivaissa ovat, järkkyvät.” – Markus 13:24-25

Tähtitieteen asteroidi-sana tulee kreikan kielestä, joka on myös Kirjoituksien alkuteksten kieli.

Asteroidi muodostuu sanoista aster– ja eidos– sanoista, jotka tarkoittavat tähteä ja muotoa, eli asteroidi tarkoittaa kirjaimellisesti tähden muotoista. Kirjoituksissa tämä aster sana esiintyy 21 kertaa, joista peräti 12 kertaa lopun ajan tapahtumia kuvaavassa Ilmestyskirjassa.

Kun tähdet (kr. aster) siis putoilevat taivaalta, niin se tarkoittaa asteroidien putoilemista, jotka ovat kovasta kivi- ja metalliaineksesta muodostuvia kappaleita ja niiden koko luokka on joistakin sadoista metreistä jopa tuhanteen kilometriin. Tällainen pudotessaan aiheuttaa valtavaa tuhoa ja moninverroin suurempaa kuin ydinaseen räjähdys.

Tämä seuraava ennustus Ilmestyskirjasta kertookin seitsemän vuotisen ahdistuksen ajan puolivälissä tapahtuvasta suuren asteroidin ja sen kanssa kulkeutuvien pienempien meteoriittien iskeytymisestä maahan erittäin yksityiskohtaisesti ja tarkasti.

”Ja ensimmäinen enkeli puhalsi pasunaan; niin tuli rakeita ja tulta, verellä sekoitettuja, ja ne heitettiin maan päälle; ja kolmas osa maata paloi, ja kolmas osa puita paloi, ja kaikki vihanta ruoho paloi. Ja toinen enkeli puhalsi pasunaan; niin heitettiin mereen ikäänkuin suuri, tulena palava vuori; ja kolmas osa merta muuttui vereksi, ja kolmas osa luoduista, mitä meressä on ja joissa henki on, kuoli, ja kolmas osa laivoista hukkui.” – Ilmestyskirja 8:7-9

Ensiksi kuvataan meteoriparven aiheuttamaa meteorisadetta maan päälle, jonka seurauksena on valtavia tulipaloja jotka polttavat kolmanneksen osan ruohosta ja puustosta. Nämä ovat todennäköisesti kuitenkin vain suuremman asteroidin mukanaan tuomia ”rakeita”, sillä tämä on vasta esimakua, kun seuraavaksi iskeytyy asteroidi.

Meteoriittien jälkeen iskeytyy suureksi palavaksi vuoreksi kuvattu asteroidi mereen. Tästä seurauksena meri muuttuu vereksi, joka on seurausta meren pohjasta nousevasta mudasta. Ilmiönä tämä ei ole uusi, sillä jo nyt vesien muuttuminen vereksi on ollut yleinen ilmiö ympäri maailmaa. Ja tästä asteroidista seuraa valtavia tsunameja, kuten Messias Jeesus ennusti sanoen, että ”on oleva merkit… tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat” (Luuk. 21:25), kun kolmas osa maailman laivoista tuhoutuu. Mutta vielä tätäkin pahempaa seuraa.

asteroid-earth

”Ja kolmas enkeli puhalsi pasunaan; niin putosi taivaasta suuri tähti, palava kuin tulisoihtu, ja se putosi virtoihin, kolmanteen osaan niistä, ja vesilähteisiin. Ja tähden nimi oli Koiruoho. Ja kolmas osa vesistä muuttui koiruohoksi, ja paljon ihmisiä kuoli vedestä, koska se oli karvaaksi käynyt. Ja neljäs enkeli puhalsi pasunaan; niin kolmas osa auringosta ja kolmas osa kuusta ja kolmas osa tähdistä lyötiin vitsauksella, niin että kolmas osa niistä pimeni ja päivä kolmannelta osaltaan oli valoton, ja niin myös yö.” – Ilmestyskirja 8:10-12

Ilmeisesti meteoriitit ja ensimmäinen palavaksi vuoreksi kuvattu pienempi asteroidi ovat vain sirpaleita, sillä ihmiskunta havaitessaan tämän suuren asteroidin tulevan maata kohtaan, he pyrkivät tuhoamaan sen ydinaseille tai muilla kehittyneillä pommeilla kuten elokuvissa (Deep Impact ja Armageddon), mutta ne yritykset epäonnistuvat.

Suuri tähti (kr. aster megas) eli megaluokan asteroidi iskeytyy maahan. Tuho on valtaisa ja makeat vedet pilaantuvat kolmannelta osaltaan. Tämä tulee olemaan erityisen vaikeaa maille kuten Suomi, jossa muutamia kuukausia kestänyt Nokian vesikriisi aiheutti suurta kalabaliikkia. Niin ikään seurauksena tulee olemaan valtava pölypilven nouseminen taivaalle, jonka vaikutuksia ei myöskään voi edes rinnastaa vuonna 2010 tapahtuneen Eyjafjallajökullin tulivuorenpurkauksen seurauksena nousseeseen tuhkapilveen.

Tämän asteroidin aiheuttama tuho on niin valtaisi, että sille annetaan nimi Apsinthos eli Koiruoho, jolla tarkoitetaan kitkerää koiruoho (Artemisia absinthium) nimistä kasvia. Tällöin tämä voi viitata siihen, että kyseessä on itseasiassa komeetta, joka on pääasiassa jäästä ja muista kemikaaleista muodostuva asteroidi ja tällöin tämä on syy miksi vedet muuttuvat myrkyllisiksi.

Kun nämä alkavat tapahtua, niin mihin ihmiset kätkeytyvät ja joko eliitillä tämä varautuminen on alkanut?

Pako bunkkereihin

underground_bunker

”Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin; ja tuli suuri maanjäristys, ja aurinko meni mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku, ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi, ja taivaan tähdet putosivat maahan, niinkuin viikunapuu varistaa raakaleensa, kun suuri tuuli sitä pudistaa, ja taivas väistyi pois niinkuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät sijoiltansa. Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin.” – Ilmestyskirja 6:12-15

Kirjoitukset ennustavat, että kun meteoriitteja alkaa sataa taivaalta, niin sen seurauksena ihmiset alkaen maan päättäjistä, sotiaallisista johtajista ja rikkaista pakenevat luoliin ja vuorten rotkoihin eli maan alaisiin bunkkereihin.

Jo nyt on olemassa suuria bunkkereita poliittista ja sotilaallista käyttöä varten, mutta myös siviilit yhä enemmän rakentavat bunkkereita. Mutta Ilmestyskirjaakin vanhempi ennustus kertoo vielä tarkemmin, mistä syystä ja millä tavalla ihmiset piiloutuvat bunkkereihin.

”Nyt sentähden menkää kallioiden sisään, ja kätkekää itsenne maan sisään Herran pelosta, hänen väkevyytensä kirkkauden tähden, kun hän nousee iskemään kauheasti maata. Sillä Herran silmät ovat korkealla, mutta ihmisen alhaalla; ja ihmisten pöyhkeys tuodaan alas, ja Herra yksin on koroitettu tuona päivänä. Sillä sotajoukkojen Herran päivä tulee kaikkien päälle jotka ovat ylpeitä ja pöyhkeää, ja kaikkea kohtaan joka on korkeaa ja kohoavaa, ja ne tullaan tuomaan alas.” – Jesaja 2:10-12 (LXX mukaan)

Profeetta Jesaja ennustus 2,600 vuotta sitten kreikan kielisen Septuaginta (LXX) käännöksen mukaan, jossa kerrotaan viimeisinä päivinä ylpeiden (engl. pride) ihmisten piiloutuvan maan sisään kalliobunkkereihin, kun maata kohtaan uhkaa tulla kauhistuttava isku.

Kohoaavaa tarkoittava sana kreikan kielessä on tässä meteoros-sana, joka tarkoittaa kirjaimellisesti meteoriittia, jotka vaikka ovat asteroidi pienempiä, niin silti voivat kylvää suurempaa tuhoa kuin ydinaseet. Ja tässä ennustetaan siis, että ”meteoritit… tullaan tuomaan alas” ja sen seurauksena ihmiset kätkeytyvät bunkkereihin.

Mielenkiintoisesti profeetta Jesaja käyttää seitsemän kertaa meteoros-sana (2:12, 2:13, 5:15, 17:6, 18:2, 30:25, 57:7) ja liittää ne joka kerta viimeisten päivien tuomioihin.

Ja profeetan ennustus jatkuu kuvauksella näistä bunkkereista.

luxury_bunker

”Ja he kätkevät kaikki käsin tehdyt epäjumalansa, kannettuaan ne luoliin, ja kallioiden vakoihin, ja maan onkaloihin, Herran pelosta, ja hänen väkevyytensä kirkkauden tähden, kun hän nousee iskemään kauheasti maata. Sillä tuona päivänä ihminen heittää pois hopea- ja kulta kauhistuksensa, jotka he tekivät palvoakseen turhuuksia ja lepakkoja.” – Jesaja 2:18-20 (LXX mukaan)

Talouselämä-lehti uutisoi hiljattain, että upporikkaiden innostuksena onkin nyt hankkia bunkkereita.

”Upporikkaat Yhdysvaltalaiset hamuavat nyt superturvallisia ”tuomiopäivän” bunkkereita koteihinsa… Rikkaat eivät tietenkään halua mitää yksinkertaisia, pieniä kellaritiloja, vaan upottavat jopa 12 miljoonaa dollaria turvatakseen oman ja perheensä turvallisuuden. Eräs miljonääri palkkasi sisustussuunnittelijan ja hankki neljän kerroksen tilat maailmanlopun varalle.”

2,000 vuotta vanha ennustus käy toteen silmiemme alla, kun rikkaat kantavat käsin tehtyjä epäjumaliansa luoliin turvaan. Ja kun tämä tapahtuu universumin Luojan iskettyä maata, niin ennustuksen mukaisesti raha menettää arvonsa hyperinflaatiossa.

Näkyjä tähdistä

Asteroid_space

”Silloin hänen äänensä järkytti maata, mutta nyt hän on luvannut sanoen: ’Vielä kerran minä liikutan maan, jopa taivaankin’.” – Heprealaiskirje 12:26

Messias Jeesuksen seuraaja Paavo Järvinen näki tällaisen näyn asteroidista tai meteoriista, joka tulisi tekemään merkittävää tuhoa.

900 vuotta sitten Hildegard Bingeniläinen antoi myös ennustuksen asteroidista ja sanoo siinä asteroidin tuhoavan Yhdysvallat. Tämä on merkittävää, sillä vielä tuolloin ei Amerikkaa ollut löydetty, mutta kuvaus on ilmeinen.

”Ennen kuin komeetta tulee, monet kansakunnat hyviä lukuunottamatta, puhdistetaan puutteella ja nälänhädällä. Suuri kansakunta valtameressä jota kansoittaa kansat eri heimoista, vajoaa maanjäristyksessä ja tuhoutuu myrkyssä ja hyökyaallossa. Se tulee jakautumaan ja suuri osa siitä tulee uppoutumaan. Tuo kansakunta tulee myös kohtamaan monia vastoinkäymisiä merellä ja tulee menettämään siirtokuntansa idässä Tiikerin ja Leijonan kautta.

Valtaisan voimansa johdosta komeetta pakottaa suuren osan valtamerestä pois ja upottaa monia maita veteen aiheuttaen paljon puutetta ja monia vitsauksia. Suuren komeetan jälkeen se suuri kansakunta tulee tuhoutumaan maanjäristyksissä, myrskyissä ja suurien aaltojen vedestä aiheuttaen paljon puutetta ja vitsauksia. Valtameri tulee myös upottamaan veteen monia muita maita, niin että kaikki rantakaupungit tulevat elämään pelossa ja monet tuhoutuneena. Kaikki meren rantakaupungit tulevat olemaan pelossa ja monet niistä tulevat tuhoutumaan hyökyaalloissa ja monet elävät olennot kuolevat ja jopa ne jotka pakevat kuolevat hirvittävään tautiin.

Sillä yhdessäkään noista kaupungeista ei yksikään elää Jumalan lakien mukaisesti.”

Nämä ennustukset ovat yhtäpitäviä tieteellisten arvioiden ja Kirjoituksien ennustuksien kanssa.

Oletko sinä valmistaunut niin fyysisesti kuin hengellisestikin tulevia päiviä varten? Oletko sinä valmis, kun universumin Luojan tuomiot kohtaavat pahuudessa rypevää maailmaa kohti? Aloita puhdistamalla sydämesi Messias Jeesuksen sovitusveressä.

”Joka Korkeimman suojassa istuu ja Kaikkivaltiaan varjossa yöpyy, se sanoo: ’Herra on minun turvani ja linnani, hän on minun Jumalani, johon minä turvaan’.” – Psalmit 91:1-2

Jätä kommentti